Even voorstellen

Ik ben Gaby van Acker en ik woon samen met mijn vriend en onze zes kinderen. We hebben een samengesteld gezin en onze kinderen, vijf zonen en een dochter hebben de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Echte pubers ook.
Ik geniet van hun puurheid, de pubertijdfase die zich elk jaar aandient en vooral van de manier waarop zij in het leven staan. Elke dag is anders binnen ons gezin en van verveling is nooit sprake. Als een van de kinderen ergens mee zit, nemen we daar uitgebreid de tijd voor om het probleem ofwel de uitdaging om te zetten naar het positieve, we komen altijd tot een oplossing. Mijn vriend en ik zijn daar ook een goed team in. Voor mij staat vooropgesteld dat elk kind zijn eigen identiteit mag ontwikkelen en daardoor kan zijn wie hij/zij wil zijn.

Mijn werk

Elf jaar geleden ben ik begonnen bij de Gemeente Tilburg als medewerker bij het Klant Contact Centrum. Een leuke uitdaging waarin ik samen met een team het eerste contact met de burger legde. Daarnaast coachte ik nieuwe medewerkers die bij het Klant Contact Centrum startten. Door mijn functie als coach bij de gemeente Tilburg ben ik er achter gekomen dat ik graag mensen op weg help. Het gaf mij ook nieuwe inzichten. Ik kwam erachter dat er met kleine aanwijzingen en gesprekstechnieken mooie resultaten bereikt konden worden. Omdat ik veel energie kreeg van het coachen heeft mij dit tot nadenken gezet en wilde dit graag volledig vanuit mijn eigen inzichten en visie kunnen doen. Ik heb daarom besloten om mijn baan op te zeggen bij de Gemeente Tilburg en ben kort daarna gestart met de opleiding Energetisch kindercoach met als doel mijn eigen coachpraktijk op te starten.

Na het behalen van mijn diploma ben ik mijn coachpraktijk gestart en help ik kinderen,  (jong)volwassen en ouders die vastlopen of worstelen met zichzelf of met de wijze van opvoeding. Want ik gun iedereen een fijn, een zoveel mogelijk stressvrij en liefdevol leven.