Coachgesprekken

Mijn rol tijdens het coachen is helpen.

Ik coach kinderen en hun ouders én volwassenen vanuit een holistische visie op sociale-, emotionele- en gedragsproblemen.

Tijdens het coachen haal ik het beste uit iemand naar boven, werk oplossingsgericht en help bij het versterken van nieuw gedrag. Dus ik help de gecoachte zichzelf te helpen.

Ik maak een overweging welke methoden ik op dat moment wil inzetten met het bijbehorende thema erbij.

Energetisch behandelen

(ook los te boeken)

De energetische behandelingen pas ik toe bij kinderen met ADHD, faalangst, hoog gevoeligheid (HSP), een laag zelfbeeld of kinderen die gewoon niet lekker in hun vel zitten.

Ook volwassenen kunnen bij mij terecht voor deze behandelingen.

Hoe pas je energetische behandelingen toe?

Energie stagneert door emoties (boosheid, frustraties, verdriet, angst) en door een negatieve manier van denken. (Ik kan het niet, ik ben zo alleen, ik twijfel aan mezelf etc. ).
Iedere negatieve gedachte breekt miljarden lichaamscellen af maar iedere positieve gedachte maakt miljarden lichaamscellen aan. Negatief denken onttrekt energie uit je lichaam en vervuilt je aura.
Ook negatieve energie die anderen over je uitstorten kan je ziek maken. Dan is het goed om een sterke aura te hebben.
Door het ontvangen van mijn behandelingen wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt en kan de ziekte of klacht wellicht overwonnen worden. Met zachte handdruk raak ik het lichaam aan op de organen, meridianen (energiebanen) en chakra’s totdat de energie weer uit zichzelf gaat stromen.

Je voelt je na een behandeling weer vitaler en sterker en kunt er weer “tegen aan”.

De meeste mensen ervaren na een behandeling meer rust in hun lijf en krijgen weer de ruimte om dichter bij zichzelf te komen.

Volg je elders een coachtraject zonder energetische therapie?  Of wil je alléén energetische behandelingen ontvangen. Dan kun je dit ook boeken.

Lijkt deze behandeling jou wat?