DŌTERRA ESSENTIëLE OLIËN

Essentiële oliën zijn de essentie van een plant, het zijn natuurlijke sappen uit alle onderdelen van een plant. Een geschenk van de aarde, gedistilleerd en bereid voor u om de kracht van de natuur in uw huis te brengen.

HOE GEBRUIK JE DEZE OLIËN?

De producten kun je op 3 manieren toepassen;

  • Inhaleren of verstuiven. Bij het inhaleren van de oliën werken deze stimulerend, kalmerend en verzachtend. Het kan ook de lucht reinigen.
  • Bepaalde oliën kunnen ingenomen worden als supplement en/of doelgerichte wellness ondersteuning.
  • Plaatselijk aanbrengen op de huid.

Lavendelolie bevat elementen die huidirritaties verzachten, angst- en spanningsgevoelens verminderen en een rustgevende slaapomgeving bevorderen.

Wierookolie ondersteunt het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de spijsvertering. Het bevordert een ontspannen sfeer en helpt bij een gezonde cellulaire functie.

MAAK EEN AFSPRAAK

Ik organiseer ook workshops, deze geef ik op locatie, bij mij of bij jou thuis. Tijdens een workshop kun je de oliën ervaren, ik geef productuitleg en je kunt zelf één of meerdere oliën naar wens samenstellen. Er bestaat ook een mogelijkheid om een eigen business op te zetten met deze producten.

Wil jij graag kennis maken met een van de producten, een op maat advies, of een workshop bijwonen neem dan gerust contact met me op.

WAARVOOR WORDEN DEZE OLIËN GEBRUIKT?

Historisch gezien werden etherische oliën gebruikt als onderdeel van culturele praktijken en tradities. We hebben nu echter steeds meer wetenschappelijk bewijs en onderzoek waaruit blijkt dat essentiële oliën effectief en veilig kunnen worden gebruikt in een breder scala van dagelijkse praktijken en routines voor verbluffende natuurlijke gezondheidsvoordelen. Tegenwoordig kunnen etherische oliën worden gebruikt voor koken, huishoudelijke schoonmaak, persoonlijke hygiëne, slaap, het stimuleren van de immuniteit, emotionele gezondheid, gewichtsbeheersing en nog veel, veel meer.

Wanneer u etherische oliën gebruikt, hebt u meer natuurlijke oplossingen en minder giftige, synthetisch vervaardigde producten in uw leven en huis.

Gebruik de essentiële oliën als onderdeel van een proactieve manier van omgaan met je gezondheid. De essentiële oliën kunnen niet zomaar gezien worden als vervanger van de reguliere gezondheidszorg. Het is het altijd raadzaam en dokter te bezoeken voor de diagnose en behandeling van ziekten! De essentiële oliën zijn geen geneesmiddel.

DŌTERRA VOOR MIJN GEZIN

Sinds ik de AromaTouch Technique Training en bijeenkomsten van doTERRA heb bijgewoond, gebruik ik dagelijks de oliën binnen mijn gezin. Samen met mijn gezin heb ik ondervonden dat deze oliën echt goed hun werk doen. Ze kunnen worden ingezet bij een breed scala aan fysieke- en emotionele behoeften. Na het een jaar getest te hebben op het thuisfront ben ik de oliën gaan delen met andere mensen.

Inmiddels adviseer ik volwassenen en kinderen met fysieke- en emotionele gerelateerde problemen en hebben ook zij de oliën thuis in gebruik genomen. Klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, stress of vermoeidheid verminderen of verdwijnen bij gebruik wat gericht is op de specifieke klacht. Kinderen met concentratieproblemen of hoog sensitieve kinderen hebben ook baat bij de samenstellingen van deze oliën.

Wil jij een dōTERRA olie kopen?

Sluit Menu
× Hoe kan ik je helpen?