Chakra’s

WAT HOUDT EEN CHAKRA BEHANDELING IN?

Chakra’s zijn energiecentrales (die eruitzien als een wiel) in het lichaam, die ervoor zorgen dat de benodigde energie daar terecht komt waar het zijn moet. De chakra’s zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van organen en daarmee van groot belang voor ons algehele gevoel van welbevinden en gezondheid. Een logisch gevolg is dan ook dat als een chakra niet goed functioneert, oftewel niet voldoende energie van buitenaf opneemt, er een onder activiteit van de desbetreffende organen kan zijn. Wordt er juist te veel energie opgenomen door een chakra, dan zal dat te merken zijn aan een over productiviteit van de organen. Je zult begrijpen dat ziekte daardoor eenvoudig kan optreden.

Wordt de energetische balans in de aura en de chakra’s hersteld, dan is daarmee de oorzaak van de lichamelijke klachten weggenomen.

Als de chakra’s echt in balans zijn, kan de levensenergie vrijelijk door al de chakra’s stromen en zul je veel beter in balans zijn en de wereld beter aankunnen. Deze balans zal ook invloed hebben op andere belangrijke levensgebieden, waardoor relaties prettiger zullen verlopen en je werksituatie kan verbeteren.

Chakra behandeling

Wat levert het me op?

Je bent weer in balans en je voelt je weer energiek!