Het coachingtraject

WAT HOUDT HET COACHINGTRAJECT IN?

Ik coach kinderen, hun ouders én (jong)volwassenen vanuit een holistische visie op sociale-, emotionele- en gedragsproblemen.

Tijdens het coachen ga ik oplossingsgericht te werk. Ik luister, voel en observeer mijn cliënt in wat hij vertelt, (of juist niet vertelt). Alles mag bij mij gezegd worden en ik zal ook op een liefdevolle manier mijn cliënt inzichten geven en mogelijk confronteren om patronen te kunnen doorbreken.

We maken hierbij samen een reis waarin alles aan bod mag komen.

Tijdens de interventies (sessies) zet ik werkvormen in waarvan ik denkt dat die passend zijn bij mijn cliënt. Dat kan zijn dat ik een tijdslijn uitzet, of systemisch te werk ga, bijvoorbeeld een gezinsopstelling maak met Playmobilpoppetjes om inzichtelijk te maken hoe het gezin zich tot elkaar verhoudt. Of we kiezen samen een bepaald thema wat op dit moment bij de cliënt speelt. Dat kan werk gerelateerd zijn of bij kinderen die conflicten hebben met klasgenootjes of vriendjes.

We gaan dan kijken naar de gewenste situatie en proberen die ook samen voor ons te zien zodat daarin ook een positieve verandering mag komen.

Vaak hebben zowel kinderen als volwassenen de oplossing en/of mooie kwaliteit al bij zich maar zijn ze er niet bewust van. Ik help er graag bij om deze kwaliteiten naar boven te brengen.

Loop jij ook vast in bepaalde patronen of zou je meer rust willen ervaren in jouw dagelijks leven. Maak dan een afspraak bij mij.

Het coachingstraject is voor kinderen en volwassenen

Na een coachingstraject sta je weer helemaal in je eigen kracht.