Cranio Holistic

WAT HOUDT CRANIO HOLISTIC IN?

Cranio Holistic is een energetische behandeling gecombineerd met technieken en inzichten uit de Cranio -Sacraal therapie wat is ontstaan uit de osteopathie.

Het lichaam bestaat uit verschillende systemen, die elkaar in evenwicht houden en het heeft een natuurlijk vermogen om storingen te verhelpen.

De naam Cranio verwijst naar de schedel (Cranium) en het heiligbeen (Sacrum). Vanuit de schedel wordt hersenvocht in golfbewegingen via de wervelkolom naar het heiligbeen gepompt en weer terug omhoog. Het ritme zet bindweefsel, botten en organen in beweging waardoor het zenuwstelsel vrijkomt.

Jouw lichaam heeft één hoofdtaak en dat is overleven. Voortdurend gaan allerlei systemen in het lichaam werken om ervoor te zorgen dat het kan overleven. Als er gevaar dreigt worden er allerlei stofjes aangemaakt om te zorgen dat jouw lichaam kan vluchten indien dat nodig is. Zijn er veel gebeurtenissen die letterlijk en figuurlijk op je drukken dan spannen allerlei spieren zich aan om jou staande te houden.

Soms is een gebeurtenis in je hoofd allang opgelost, maar jouw lichaamscellen weten dat nog niet. Ze staan nog steeds “aan”.  Ze volgen nog steeds het oude patroon en staan in verkrampte toestand.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN
TIJDENS DEZE BEHANDELING

Door met zachte hand de technieken toe te passen die bij het Cranio Sacraal systeem passen en aandacht te geven aan het lichaam gaat jouw lichaam weer ontspannen met als doel dat jouw lichaam en geest weer in balans komt.

Deze behandeling helpt zeer ondersteunend bij mentale klachten zoals; stress, Burn-out klachten, angsten, vermoeidheid en hoofdpijnklachten. Maar ook bij lichamelijke klachten, ter hoogte van het middenrif, bekkenbodem, heiligbeen, borstbeen en schoudergebied.

Wil jij deze behandeling ook graag ervaren zodat er eindelijk rust in jouw lichaam en geest komt, laat je dan verrassen door wat jouw lichaam je wil laten zien. Ik wil je er heel graag bij helpen.