Wat gaan we doen

Eerste kennismaking

Op het moment dat jij of jouw kind met een hulpvraag komt zal ik tijdens de eerste kennismaking (meestal telefonisch) zoveel mogelijk informatie verzamelen om een goed beeld te kunnen krijgen van de (probleem)situatie en de mogelijkheden.

Intakegesprek

Daarna volgt er een intakegesprek. Dat kan aan huis, maar dat mag ook altijd in mijn praktijk plaatsvinden. Dit duurt meestal 1 tot 1,5 uur. Als er daarna voldoende wederzijds vertrouwen is voor een coachtraject kunnen we van start gaan.

Sessies

Tijdens de sessies gaan we kijken waar jij of jouw kind tegenaan loopt, waarom jij of je kind niet lekker in z’n vel zit. Samen onderzoeken we hoe diegene weer in zijn kracht kan komen en weer met plezier en zelfvertrouwen verder kan. Ik werk met verschillende werkvormen die ik kan inzetten gericht op wat het beste bij de situatie past. We kijken naar de positieve ervaringen die al eerder effect hebben gehad, maar vooral die ook energie en motivatie opleverden. Dat geeft extra kracht om die overtuiging opnieuw in te zetten.

Energetische behandelingen

Daarnaast geef ik tijdens een sessie een energetische behandeling. Het is een aanvulling op de coachsessie om nog sneller het gewenste resultaat te boeken. Hierbij raak ik met zachte handdruk het lichaam aan op de organen, meridianen (energiebanen) en chakra’s totdat de energie weer uit zichzelf gaat stromen. Het kan zijn dat er ergens in het lichaam een blokkade zit die in het verleden is vastgelopen bij eerdere gebeurtenissen of trauma’s. Tijdens deze energetische behandeling zorg ik voor de juiste doorstroming in het lichaam. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam neemt de werking verder over.

Evaluatie

Na ongeveer 5 sessies hebben we ter afsluiting een evaluatiegesprekje om te kijken waar jij of je kind nu staat en als er behoefte is, kan er een verslag gemaakt worden van het coachingtraject.

Resultaat

Je voelt je weer volledig in jouw kracht staan, hebt nieuw gedrag ontwikkelt en herkent sneller de valkuilen zodat je meteen je eigen kwaliteiten kunt inzetten die voor jou helpend zijn.

Wil je graag met mij aan jezelf werken?