ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

WAT HOUDT DAT IN?

Tijdens energetisch behandelen werk ik letterlijk met energie. Alles bestaat uit energie en iedereen heeft een energieveld om zich heen. Heb jij ook wel eens dat gevoel dat je kriebels in je buik voelt van geluk? Dat is een heerlijk gevoel, dat je een heerlijke tinteling door je lichaam voelt stromen. Helaas komt het ook voor dat je dat niet meer voelt en dat je jezelf steeds leger gaat voelen, je raakt vermoeid en voelt je somber.
 
Gelukkig kan dit vervelende gevoel in de meeste gevallen heel snel verholpen worden.
Graag wil ik je uitleg geven wat er in je lichaam gebeurt als de energie niet meer zo lekker doorstroomt.
 
Energie stagneert door emoties (boosheid, frustraties, verdriet, angst) en door een negatieve manier van denken. (Ik kan het niet, ik ben zo alleen, ik twijfel aan mezelf etc.).
 Iedere negatieve gedachte breekt miljarden lichaamscellen af maar iedere positieve gedachte maakt miljarden lichaamscellen aan. Negatief denken onttrekt energie uit je lichaam en vervuilt je aura.

Soms heb je het gevoel dat je helemaal leegloopt als er iemand tegen je praat. Het kan zelfs zo zijn dat je na zo’n gesprek je verdrietig voelt en het niet eens van jou blijkt te zijn. Dan is het goed om een sterke aura te hebben.
 Door het ontvangen van mijn behandelingen wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt en kunnen zowel mentale als lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Met zachte handdruk raak ik het lichaam aan op de organen, meridianen (energiebanen) en chakra’s totdat de energie weer uit zichzelf gaat stromen.

Je voelt je na een behandeling weer vitaler en sterker en kunt er weer “tegen aan”.

De meeste mensen ervaren na een behandeling meer rust in hun lijf en krijgen weer de ruimte om dichter bij zichzelf te komen.

Gaby van Acker - Energetische behandelingen

Nu ook losse energetische behandelingen

Volg je elders een coachtraject zonder energetische therapie?
Of wil je alléén energetische behandelingen ontvangen. Dan kun je dit ook boeken.